donderdag 13 juni 2013

Dag 20 - Burgos-Carrion de los Condes - 94 km

uit Burgos via de Camino
nog 497 km te fietsen
Kerk in Castrojeriz
ruine Tempeliersburcht
nog in super conditie
 de rit van vandaag verliep niet zoals verwacht, het verlaten van Burgos zorgde voor onzekerheid en bracht ons uiteindelijk op de Camino voor voetgangers.........wat geen makkie bleek op diverse kiezelpaden, Twee Hollandse pelgrims volgden gedwee ons spoor, op hoop van zegen, Eenmaal voorbij Castro Jeriz reden we onze gewone Camino, met veel zon en wind in de rug. Al spoedig bereikten we Fromista, maar iedereen was akkoord om er nog 20 km bij te doen zodat we met bonus rond 17 u in Carrion de Los Condes aankwamen, We logeren in Hostal Santiago in nette kamers en de vooruitzichten voor de komende dagen zijn ve elbelovend, Ondertussen zien we steeds meer en meer pelgrims en bij velen is de mountainbike sterk in trek.

3 opmerkingen:

 1. Jullie beleven daar een fantastische tijd en wij genieten mee dankzij de foto's op jullie blog! Prachtig!
  Johan, Myriam & Lynn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie teksten en mooie foto's. Oa van de pas gerestaureerde burcht in Castrojeriz. De sluizen in Fromista en de San Martinkerk daar staan er niet bij, maar die hebben jullie zeker en vast ook vastgelegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog minder dan 500KM ,een peulschil, en tot morgen volle zon ,maar dan is er kans dat je het regenpakje terug moet opzoeken,en rond Pontferrada krijgt ge terug wat heuveltjes,geniet er maar van , groetjes.
  Tokkio

  BeantwoordenVerwijderen